Massor av första gången...

I agusti var jag och några av mina vänner vänner till Ullared och shoppade loss, jag köote bland annat ett tvåpack kalsonger, som tyvärr visade sig vara för små. Förra veckan så försökte jag rita av mönstret samt förstorade det. Resuktatet kan ni skåda nedan, jag tycker att dem blev lite långa i benen och ger därför lite shorts känsla, det blev även lite mycket pös framtill som jag inte vet riktigt hur jag ska fixa till. 

Idag gjorde jag äntligen tröjan jag tänkt göra ett bra tag. En långärmad rangaltröja med moln applikation. Många första gången blev det, första applikationen, första långärmade tröjan (om man inte räknar jackan) och första gången rangalskärning. Mönstret är meedoms, storlek 86 och jacklängd (motsvarar 92-98 tycker jag).
Det blev lite bubbligt när jag sydde, vet inte riktigt varför, och jag hade nästan slut på tråd är jag skulle fålla så jag gjorde ingen tvillingsömn där som jag hade tänkt.


En arg liten gosse som minsan inte vill posera.

Tävling

Nu Kan du vinna vimplar hos Beas barnsligheter!Tävling
Jag är med och tävlar hos Stephanie

Jacka och kofta

Jag har faktiskt sytt lite, och bloggat mindre. Jag har fullt upp med skolan nu ett par veckor.
Iaf, jag kom på att jag inte lagt upp några livebilder på skrutten i muddjeansen. Och så har jag sytt en superrosa kofta till pappas granne (meedom) och en fleecejacka åt skrutten (meedom, form 2).
första gången jag sätter i en dragkedja, det blev väl så där. Jag veck in fleecen lite mycket så innerfodret är lite kort men den funkar på så jag har bestämmt mig för att inte bry mig om det, roligast är att kragen blev faktiskt fin =). Jag fegade lite, funderade på att testa att göra en huva eller en krage, men bestämde att det fick räcka med ett nytt moment. 

först bilder på koftan, det rosa tyget är en stuv från Olhssons och knapparna är från tävlingen jag vann hos Minelos och passar perfekt i färg =).Sonen får agera modell =) (byxorna är muddjeansen som syddes tidigare).
 
Här kommer bilder på jackan:
och sist men inte minst, livebilder på muddjeansen, är så himla nöjd med dem!:
RSS 2.0