Älskade Hjärtegryn!-tävling!

Nu har älskade hjärtegryn en ny tävling, hon lottar ut ett par superfina byxor!
Kommer snart uppdatera ordentligt, men har inte så mycket tid, om två veckor blir jag mammaledig igen och kommer förhoppningsvis få lite mer tid. I fredags påbörjades en solhatt, får se när den blir avslutad.

Blommig kjol

I torsdags var vi på 1 års/inflyttnings kalas, och jag tänkte att den unga damen skulle få en kjol. Jag hade dock inget mönster och klippte helt enkelt till två rektanglar som jag sydde ihop och testade på Skrutten.
Kjolen blev helt ok, men jag snålade med kantbandet till kjolen och den räckte nästan inte till på vissa ställen, men det är inget som syns, det blev även en enkel sjalett.
Klädernablev färdiga förra fredagen men har inte haft riktigt tid att blogga förrän nu. Tyget är ett härligt gammalt lakan som min käre J hade med sig in i boet, och jag har massor kvar, det är ett dubbelpåslakan, tyvärr är bara ena sidan. andra sidan är vit med röda små prickar, så det är inte så dumt det heller.  Skrutten agerar modell, tyvärr är han lite svår att få med på bild, därav brist på kvalité på bilderna.Mera Tävling!Jag tävlar hos PetramedAochE om ett hemligt klädpaket till ett värde av 500 kr från Minipeople.se.
Var med HÄR och tävla du med!

Tävling- Made by Me

Made by me har en tävling för att fira 10 000 besökare, och jag vill naturligtvis vara med och tävla!
[BARBAPAPABARBASTARKTÄVLING.png]

Tävling hos älskade hjärtegryn!

Älskade Hjärtegryn firar 10 000 besökare! Titta in du oxå!
Hon lottar ut ett par ursöta grodbyxor som jag hoppas vinna åt skrutten.


RSS 2.0