Lite offtopic

Jag måste bara visa er mina fina fynd från min käre Sambos farföräldrars garage!
Vi hittade en supersöt dockretrovagn och en dockstol, med lite olika funktioner, samt en present till min mor.
Jag ska sy en ny klädsel till stolen, men vagnen ska få vara orginal, den ska bara tvättas, så helt offtopic blev det ju inte :D. Carl-Henrik är med på några bilder som referens, dvs dockan. Nallen är där bara för att den är så söt =)!
Sist men inte minst, en lite överaskning till mamma:Vagn i nya kläder

Min vän J var så söt och gav oss en sulky som dem inte använder, jag beslöt att den behövde lite ny färg! Tyvärr tog jag ingen ordentlig förebild, men ni kan iaf få se hur mycket min skrutt tycker om att sitta i vagnen, även utan ny klädsel.


Jag började med att göra ett fodral till den befintliga dynan.


Tyvärr hittade jag inte mitt måttband så jag orkade inte gör någon ordentlig sömsmån, detta resulterade i att den har trådat upp sig lite på sidan, får se om jag orkar fixa det ordentligt någon annan dag.


Sedan gjorde jag sittremmen, det är den jag är mest nöjd med! Knapparna sitter en smula snett men de är det enda, tog inga bra dokumentationsbilder där. Efter att den var avslutad så gjorde jag om suffleten, jag sprättade bort den mjuka ytterkanten med rutigt tyg och sydde helt enkelt på en grön kant runt om den och satte tillbaka, jag använde orginalkantbandet på slutet, den blev helt ok, man kan se lite va den gröna sömmen men inget som stör.Så här blev vagnen! :Sist men inte minst har jag ett par bilder åt min mamma, jag köpte lite garn åt henne på stan och tänkte att hon kanske skulle vilja se på dem:
                                                            

RSS 2.0